MHP Çamlıhemşin İlçe Başkanlığı Sokak hayvanlarını koruma kollama ve beslemek için başlattığı kampanya neticesinde sokak hayvanları gönüllülerinden gelen ve kendi bütçeleri ile aldıkları mamaları Çamlıhemşin ilçesinde ve Ayder Yaylasında bulunan sahipsiz hayvanlara elleriyle dağıttılar.

MHP Çamlıhemşin İlçe Başkanı Eyüphan Zararsız ilçe yönetimi ile birlikte önce Çamlıhemşin ilçesindeki sahipsiz yavru köpeklere kedilere yem verdikten sonra Ayder yaylasına araçları ile çıkarak Ayder yaylasındaki yavru kedi köpek sokak hayvanlarını yemlediler.

Kampanya ile ilgili konuşan MHP Çamlıhemşin İlçe Başkanı Eyüp Zararsız: “Çamlıhemşin ilçesinde 15 yaşından beri gönüllü olarak sokak hayvanlarına bakmaktayım ve sokak hayvanlarının iç parazit diş parazit ve kısırlaştırma aşılarını da yaptırmaktayım, hiçbir hayvan sever derneği ve hiçbir kurum bize destek vermedi. Bugüne kadar hep kendi bütçemizle ve kendi gücümüzle bu çalışmaları yapmaktayız.

Ayrıca bazı kişilerin şikayetleri ile aşılarını ve bakımlarını yaptığımız bir çok hayvanımız zabıtalar tarafından uyutuldu hiçbir kurumdan ellerinde resmi yazısı olmadığı halde resmi kurumlardaki bazı kişiler zabıta eşliğinde kafalarına göre hayvan uyuttukları ve uyuttukları hayvanları ne yaptıkları konusunda da hiçbir bilgi vermemeleri üzerine gereken müdahaleyi yaparak hayvanların yaşayıp yaşamadığı konusunda gerekli bilgileri istedik. Tabii ki sağ olduklarını beyan ettiler, fakat bıraktıkları yerde sabit durmadıklarından hala o hayvanlara da ulaşamadık.

Onlar Allah’ın sessiz kulladır bu dünyada belki konuşmayacaklar fakat o dünyada konuşacaklar diyerek hayvanlarda Allah’ın var ettiği canlılar arasındadır. Bu dünyada hiçbir canlının hiçbir canlıya üstünlüğü yoktur. Allah’ın verdiği canı Allah alır. İnsanlara zararı olanlara da gerekli müdahale gerektiği gibi yapılması gerekmektedir.

Bir dahaki faaliyetimizde dişi sokak hayvanlarımıza mama desteği esnasında iç parazit dış parazit aşıları yanı sıra dişi sokak hayvanlarımıza kısırlaştırma aşısı yapacağız.

Projemizde bize maddi manevi destek veren MHP İlçe Teşkilatımdan Kemal Korkut, Recep Gölge, Güven Çolak ve Tüm Yönetim Kurul Üyelerime sonsuz teşekkür ederim

Mama desteğinde bulunan değerli hocam Ayşe Gavremoğlu, Semra Sağır Cezairli hanımefendiye ve İstanbul’daki iş adamımız Musa Gülas abimizden de Allah razı olsun.

Çalışmalarımızda bize destek olan tüm basın sözcüsü arkadaşlarıma da teşekkür eder saygı ve sevgilerimi sunarım.”