Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, düzenlemiş olduğu kahvaltı programı ile İlçedeki köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sabah kahvaltısı yaptı. Yoğun katılım ile gerçekleşen programda kaynaşma ortamı ve birlik beraberlik vurgusu yapıldı. İlçe muhtarlar derneğinde gerçekleştirilen kahvaltı programında Dernek Başkanı Mehmet Ali Şark konuşma yaparak “Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği olan Belediye Başkanımız Dr. Atilla Esmen’e muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Dernek Başkanının konuşmasının ardından Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen konuşma yaparak şu ifadelere yer verdi. “Öncelikle düzenlemiş olduğumuz programa katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Bu programı planladığımızda tek amacımızın kaynaşma ortamının sağlanması ve birlik beraberlik ortamının oluşması idi. Görüyorum ki bunu başardık. Bizler sizlerin her daim yanındayız. Ben ve diğer Belde Belediye Başkanlarım ile tek çatı altında çalışıp hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Bu gayretimizin sonuçlarını olumlu bir şekilde aldığımızın inancındayım. Tekrardan programımıza katıldığınız için teşekkür eder, hayırlı cumalar dilerim.” Dedi.

Düzenlenen programa katılan muhtarların yanı sıra İlçe Kaymakamı Oğuz Şenlik, AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan ve Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı yer aldı.