Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak “Tüm Çayelili hemşerilerimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun." dedi.

      Başkan Esmen Kurban Bayramı münasebetiyle yayınlamış olduğu mesajda şu ifadelere yer verdi. “Birlik, beraberlik ve toplumsal yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı, duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı Kurban Bayramı'na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar sevincin, mutluluğun, yakınlaşma ve dayanışmanın hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en üst düzeyde yaşandığı müstesna günlerdir. Bayramlarda yaşadığımız güzel duyguların, sadece bugünlerle sınırlı kalmaması gerekiyor. Hayatımızın her döneminde aynı halis, niyet ve düşüncelere bağlı olarak, ilişkilerimizi sürdürmeliyiz. Unutmamalıyız ki sorunlarımız paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız daha da artacaktır.

     Hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı daha rahat, daha huzurlu ve daha temiz bir şekilde ibadetlerini yerine getirmelerini sağlamak adına tüm ekiplerimiz ile birlikte sahada olacağız. Çayeli Belediyesi olarak hizmetlerimiz bayramda da devam edecek.

     Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin bayram sevincini ve coşkusunu yürekten paylaşıyor ve Kurban Bayramlarını kutluyorum. Bayramın tüm insanlığa, İslam alemine, ülkemize ve Rize'mize ve Çayeli’mize sağlık, huzur ve barış getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum."