Değerli MESLEKTAŞLARIM;

Ülkemizin geleceğinin teminatı pırıl pırıl çocuklarımızın yetişmesinde büyük bir özveriyle yüreğini ortaya koyan çalışma arkadaşlarım…

Bu yılda başarıya ulaşmak için gece gündüz dereceden fedakârca hedefe ulaşmak için çalışacağınıza inancımız ve güvencimiz tamdır.

Bu düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılında hepinize başarılar dilerim

KIYMETLİ VELİLERİMİZ;

En değerli varlıklarınızı bize emanet ettiğiniz bu süreçte daha güzel yarınlara yelken açma umudumuz sizlerle daha diri duracaktır. Çıktığımız bu çetin yolda birlikte her türlü zorlukları aşacağımızı belirtmek isterim. Bu konuda sizleri önemsiyor ve desteğinizi değerli buluyoruz. Bu duygularla yeni eğitim öğretim yılınızı tebrik ediyor başarılı geçirmenizi yüce Mevla’mdan niyaz ediyorum.

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER;

Umudumuz, geleceğimiz, göz bebeğimiz öğrenciler sizlere güveniyoruz. En iyisi ortamlarda eğitiminizi sürdürebilmemiz için tüm ekip arkadaşlarımla gece gündüz demeden sizler için çabalıyoruz. Çünkü bizler için çok değerlisiniz. Sizlerden sevgiyi, dayanışmayı, bilimi aklı, milletine faydalı bireyler olmanızı istiyor ve bu uğurda her türlü imkânı sizlere sunuyoruz. Kurumlarımız sizlerin hizmetine sunulan huzur yuvasıdır. Gelin en iyi şekilde istifade edelim. Ülkemiz için yararlı nesiller olarak yetişir. Bu duygularla hepinizi gözlerinizden öpüyor bu süreçte sizlere kolaylıklar ve başarılar diliyorum.