Liselere Geçiş Sınavı(LGS) sonucunda başarılı olan öğrencilere Rize’nin Çayeli ilçesinde hediyeler verildi. % 10‘luk başarı dilimini yakalayan öğrencilere düzenlenen törenle ödülleri verildi. Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen programa Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin, Çayeli İlçe Müftüsü Mehmet Uzun, Çayeli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ile öğrenciler, veliler ve okul idarecileri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin büyük bir fedakârlık gösteren öğrencileri onlara her türlü desteği sağlayan ailelerini ve başarılı olabilmeleri için onlara her türlü imkânı sağlayan okul yöneticilerini tebrik etti.

Yeni yerleştirme sistemi ile ilgili öğrencilere ve ailelere bilgiler veren Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin öğrenciler ve velilerin tercihleri yaparken ilçede oluşturulan tercih ve danışmanlık komisyonunun uyarılarını dikkate alması gerektiğini belirtti. Şahin Çayeli İMKB Fen Lisesi hakkında da bilgiler vererek “İMKB Fen Lisesine 1 milyon TL ‘ye yakın ödenek sağlayarak eğitim ortamlarını daha da güzelleştirmeye yönelik çalışmalara başladık, bundan sonraki süreçte İMKB Fen lisesi daha üst seviyelere çıkacak “ dedi.

Tören dereceye giren öğrencilere hediye takdimiyle sona erdi.