Şehzadeler Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Geceleri programında Aşuk ile Maşuk, çocuk oyunları ve ateşbaz gösterisi yer alırken, çocuklar birbirinden eğlenceli etkinliklerle gece boyunca doyasıya eğlendi. Programın ikinci bölümünde ise Tasavvuf Sanatçısı Ahmet İnce sahne alarak Manisalılara unutamayacakları bir Ramazan Gecesi yaşattı.
Şehzadeler Belediyesi Ramazan Gecelerinin ilk bölümünde çocuklar eğlenceye doydu. Animasyon ekibi tarafından sahnelenen çocuk oyunları renkli görüntülere sahne oldu. Sahnenin önünden bir an olsun ayrılmayan minikler, birbirinden güzel oyunlar eşliğinde doyasıya eğlendi. Çocuk oyunlarının ardından Aşuk ile Maşuk gösterisi sahne aldı. Ateşbaz şov ise hem küçüklere hem de büyüklere heyecanlar anlar yaşattı. Ateşbazın ağzından çıkan ateşlerle yaptığı gösteri büyük ilgi gördü.
Programın ikinci bölümünde ise Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ahmet İnce konseri yer aldı. İnce, seslendirdiği tasavvuf müziği eserlerle Manisalılara güzel bir akşam yaşattı. Konseri Şehzadeler Belediye Başkan Vekili Şerif Gül de ailesiyle birlikte izledi.