Çayeli ilçesi Adalar Mahallesi sakinleri, yollarındaki çukurlarla ilgilenmeyen yetkililere tepkilerini sosyal medya üzerinden duyurmuş ardından da bu haber ulusal ve yerel basında geniş yer bulmuştu.

Çayeli merkeze 2 kilometre uzaklıkta bulunan Adalar Mahallesi’nde Yaklaşık 300 metelik yolun iki seneden beri çukurlarla dolu olduğunu ve hiçbir çalışmanın olmadığını ifade eden mahalle sakinleri, kendi çabaları ile çukurları toprak doldurup fidan dikerek yetkilileri protesto etmişlerdi.

Konunun basında yer almasının ardından Adalar Mahallesi Muhtarı Salih Tatlı bu yol ile ilgili bir o kadar ilginç açıklama yaptı. Yaklaşık 300 metrelik yolun asfaltlanması için havaların ısınmasının beklendiğini söyledi.

Muhtar Tatlının açıklaması şöyle: “Adalar Mahallesi Muhtarı olarak bu yolun ulusal medyaya taşınmasından dolayı çok üzgünüm. Belediyemiz ile birlikte bu yolun asfaltlanması programı zaten vardı. Asfalt dökümü için havaların sıcak olmasını bekliyoruz. Bu yolun asfaltı biran önce dökülecektir. Bazı komşularımız bu iş için çok acele yaptılar. Bu gibi işleri siyasi malzeme yapmaya gerek yoktur. Saygılarımla arz ederim.” Dedi.