Televizyonların en uzun soluklu “Çocuklar Duymasın” dizisinin sevilen oyuncusu Çaycı Hüseyin karakterini canlandıran, Alparslan Özmol, İstanbul Maltepe’de düzenlenen 11. Rize Tanıtım Günlerine katılarak, Çaykur tadım ve tanıtım tırından ikram edilen çay kazanının başına geçerek, Çaylaaaar repliğiyle dizideki ses tonu karakteriyle halka, “Çaylaaaar Çaykurdan” bağırarak çay servisi yaptı.

Çocuklar Duymasının çaycısı Hüseyin, “Yıllardır bu dizi sayesinde halkımız ve aileler tarafından sevilerek tanındık. 20 yıla yaklaşan “Çocuklar Duymasın” dizisinin sayesinde Çaycı Hüseyin olarak izleyicilerimiz diziyi o kadar çok sevdi ve karakterleri kendi ailesinden, çevresinden biriymiş gibi benimsedi ki, Çaycı Hüseyin karakteri de bundan payını aldı. Çaycı Hüseyin olarak dizi çekimleri boyunca ve evimde günde 10 bardaktan fazla çay tüketen iyi bir Çaykur çay tiryakisiyim. Bu aralara ÇAYKUR’un çay dünyamıza kazandırmış olduğu, Organik çaylardan tüketiyorum. Çaykur’un üretmiş olduğu organik siyah ve organik yeşil çayları sağlığımı düşünerek ve beğenerek tüketiyorum. Çaykur’un onlarca çeşit bu kadar kaliteli çaylar üretmesi, Rize Tanıtım Günlerini boyunca halkımıza çay ikramında bulunması çok güzel bir duygu. Bu güzel hizmetten ve bu kadar kaliteli çaylar üretilmesinden dolayı Çaykur Genel Müdürü sn. Alim’i tebrik ediyorum. Rizeliler çok severim. Yüzlerce Rizeli çok samimi dostlarım vardır. Memleketim Bursa’da çok sayıda Rizeli hemşerim vardır. Bana her zaman Rize’den Çaykur çayı hediye getirirler. ”dedi.

11. Rize Tanıtım Günlerine katılan, Çocuklar Duymasın dizisinin Çaycı Hüseyin karakteri oyuncusu Alpaslan Özmol, Çaykur ikram tırından yapmış olduğu çay servisi esnasında, Çaylaaaar Çaykurdaaan bağırdıkça kendisine halk yoğun ilgi ve gösterdiler. Bilhassa gençler birlikte fotoğraf çektirmek ve Çaylaaaar Çaykurdan seslenişini telefonlarıyla görüntülemek için adeta izdiham yaşadılar. Çocuklar Duymasının dizisinin sevilen karakteri Çaycısı Hüseyin, En Son Babalar Duyar, Yalancı Romantik ve Yeşil Deniz gibi projelerde yer almıştı.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI