Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, 2020 Yaş çay kampanyası öncesi yaş çay fabrikalarında bakım, onarım, demontaj, yenileme, temizlik vs. gibi temel alanlardaki çalışmalarını tamamlayıp fabrikaları hazır hale getiren, Çaykur yaş çay kampanyası öncesi çay bölgesindeki 4 ilin Ziraat Odalarının Başkanlarıyla istişare toplantısı yaptı. Yaklaşan yaş kampanyası hasat süreciyle ilgili yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunuldu.

Değerlendirme toplantısına, Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş, Dr. Turgay Turna ve ilgili daire başkanları ev sahipliği yaparken; Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun bölgesinden Ziraat Odalarının başkanları katıldılar.

Çayın tüm paydaşları ile uyum içerisinde çalışmayı hedeflediklerini belirten, Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya ALIM, “Çay bölgesinde örgütlü olan dört ilin Ziraat Odaları başkanlarıyla, 2020 yaş çay kampanyası öncesinde bir araya gelerek ülke genelinde etkili olan koronavirüs salgını nedeniyle geçen yıllardan farklı olarak alınması gereken ilave tedbirlerle ilgili karşılıklı bilgi paylaşımında bulunduk. Alacağımız önlemler kapsamında yapılan hazırlıklar konusunda kendileri ile bilgi alışverişinde bulunup, böyle bir süreçte Ziraat Odalarının üreticililerimizin yanında olarak destek vermek istediklerini.” ifade etti. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI