Ağustos ayında Çaykur Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş ve Dr. Turgay Turna'nın görev sürelerinin sona ermesi nedeni ile boşalan Çaykur Yöneim Kurulu Üyeliklerine atama yapıldı. Cumhurbaşkanlığından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile çeşitli genel müdürlüklere yönelik yapılan atamalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliklerine Süleyman Pınarbaş, Ali Kemal Yıldız atanırken daha önce atamaları yapılmış olan Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Ziya Alim ve Rize Ticaret Borsası Ürün Borsası Koordinatörü İsmail Soba'nın ise yönetim kurulu üyelikleri ise devam ediyor.

Çaykur Yönetim Kurulu Üyeliğine tekrar atanan Süleyman Pınarbaş

1960 Yılında Rize’nin Pazar İlçesinde dünyaya geldi. İlk ve Orta öğretimini Pazar İlçesinde tamamladıktan sonra, Rize Öğretmen Lisesinden mezun oldu, 1985 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdi.1987 yılında İş ve İşçi Bulma Kurumu (Türkiye İş Kurumu) Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığında Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı. 15.08.1989 tarihinde ÇAYKUR Teftiş Kurulu Başkanlığına Müfettiş Yardımcısı olarak atandı. 01.03.1991 tarihinde Müfettişliğe, 01.11.2000 tarihinde ise Başmüfettişliğe atandı. 06.01.2004-25.04.2007 tarihleri arasında idari göreve geçerek Personel Dairesi Başkanı; 26.04.2007-24.08.2008 tarihleri arasında ise Teftiş Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. Teftiş Kurulu Başkanı olarak görev yaparken 25.08.2008 tarih ve 10309 sayılı müşterek kararnameyle ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı. Halen Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyeliğini sürdürmekte olan Süleyman PINARBAŞ bu görevlerin yanında; Mart 2009 tarihinden itibaren ÇAYKUR Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Çaykurspor Kulübü Başkan Yardımcılığı görevlerini de yapmakta olup, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Çaykur Yönetim Kurulu Üyeliğine atanan Trabzon Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Ali Kamal Yıldız 

1957 Yılında Trabzon – Arsin ilçesinde doğdu.İlk,orta ve lise tahsilini Trabzon' da tamamladı.1974 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesine kayıt oldu ve 1979 yılında mezun oldu.1980 yılında Trabzon' Yomra ilçesinde Ziraat Yüksek Mühendisi olarak göreve başladı ve ilçe müdürlüğüne vekalet etti.1982 yılında kısa dönem askerlik görevini Manisa-Kırkağaç'ta yaptı.Askerlik dönüşü aynı göreve devam etti.1983 yılı Kasım ayından itibaren Trabzon Teknik Ziraat Müdürlüğünde, daha sonra Bakanlığın reorganizasyonu neticesinde Tarım İl Müdürlüğü bünyesinde yer alan Çiftci Eğitim ve Yayım Şube Müdürlüğünde Mühendis olarak görev yaptı. 1991 yılından itibaren aynı şubede önce tedviren, daha sonra asaleten Şube Müdürü olarak görev yaptı. Bakanlıkca açılan bir çok mesleki kurs ve seminerlere katıldı. 1994 yılında da ABD'de " Eğitimcilerin Eğitimi " kursuna katıldı. ÇEY Şube Müdürü A.Kemal YILDIZ evli olup ikisi kız 3 çocuk babasıdır.