ÇAYKUR, kişi başına düşen gelire göre dünyanın en zengin ve ekonomik açıdan son yılların cazibe merkezi olan Katar pazarına girdi.

Dünya çay pazarında söz sahibi olmak ve dünya markası olma yolunda dış pazarlarda çalışmalarına devam eden ÇAYKUR, seçkin çay çeşitleri ve DİDİ ile Basra Körfezi ülkesi olan KATAR pazarına girdi.

Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu Katar’da bayilik anlaşması yaptıklarını ve şu anda çay ve DİDİ’nin Katar pazarına verilmeye başlandığını söyledi. Katar Bayisi Amaco Trading Company Qatar firmasının ortağı Asım Özkan’ı Katar’daki ofisinde ziyaret eden Genel Müdür Sütlüoğlu: “Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Son yıllarda ticari anlamda dünyanın cazibe merkezi haline gelen Katar’da da yaptığımız çalışmalar neticesinde sonuca ulaştık.  Asım Özkan Beyin ortağı olduğu Amaco Trading Company Qatar firması ile bayilik anlaşmasına vardık ve şu anda Katar’da çay ve DİDİ ürünlerimiz satışı yapılmaktadır. Bundan sonra ki aşamada hedefimiz pazardaki payımızı arttırıp diğer Arap ülkeleri ile birlikte Katar’da da ÇAYKUR markasını en üstlere taşımaktır.” Dedi.