Etlkinlik alanında açılan stantlarda, Rize’nin kültürel, doğal ve sanatsal özellikleri tanıtılırken Rize’ye özgü peynir, tereyağı, kavurma, bal ve pekmezlerin satıldığı stantlar ilgi görüyor.

Etkinliklerde ÇAYKUR’da açmış olduğu stant ile tüm ürün çeşitliliğini ziyaretçilere sunarken Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim etkinliklerin ilk gününde ÇAYKUR standında gelen ziyaretçileri bizzat karşılayarak siyah ve yeşil çayın yanı sıra ÇAYKUR tarafından piyasaya yeni sunulan siyah ve yeşil çay pudrasından üretilen ekmek, pasta, kurabiye gibi patisserie ürün çeşitlerini ikram etti.

Ziyaretçilerin ÇAYKUR’un ürünlerinin yanında özellikle yeni ürün olan siyah ve yeşil çay pudrasından üretilen ürünlere yoğun ilgilerinin olduğu gözlendi.

Bu tür etkinliklerin il kültürünün, sanayisinin ve üretmiş olduğu ürünlerin tanıtımı açısından oldukça faydalı olduğunu söyleyen Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim daha sonra beraberinde Çaykur İdari ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Erdinç Hatinoğlu ve İstanbul Pazarlama Bölge Müdürü Ferhat Turgut ile birlikte etkinlik alanını dolaşarak tüm stantları tek tek ziyaret edip stant yetkilileri ile sohbet etti.