Didi Soğuk Çay markasının sezon hazırlıklarını yerinde incelemek üzere Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya ALİM ve beraberindeki heyet, ÇAYKUR tarafından kiralanan Kocaeli Çayırova bölgesindeki depoya dün bir ziyaret gerçekleştirdi. Öncelikle 1 Mayıs gününde mesai yapan depo çalışanlarının 1 Mayıs Emek Bayramını kutlayan ALİM, ardından incelemelerde bulundu.

ÇAYKUR tarafından yakın tarihte DİDİ ürünlerinin profesyonelce depolanabilmesi ve tüketicilerle buluşturulmak üzere sahaya sevk edilebilmesi için kiralanan depodaki çalışmalar, Genel Müdür Vekili ALİM tarafından yakın takibe alındı. Alınan bilgiye göre raflı sistemin kullanıldığı depoda ürün depolama ve sevkiyatı pratik bir şekilde yapılabilecek ve kullanılan yazılımlarla ürün takibi akıllı sistem modüllerine emanet edilecek. ALİM burada sistemin nasıl çalıştığı ile ilgili görevlilerden bilgi aldı. Yapılan bilgilendirmede depoda tüm hücrelerin ve depoya giren tüm ürünlerin kimliklendirildiği ve FİFO sistemine göre sevk gerçekleştirildiği ifade edildi. Bu deponun yaz sezonunda, ürün sirkülasyonunun en yüksek olacağı dönemde bile DİDİ talebini karşılamada ÇAYKUR’un elindeki önemli bir avantaj olacağı belirtildi.

sonunda depo çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektiren Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya ALİM ve beraberindekiler daha sonra depodan ayrıldı.