Türkiye genelindeki bayileriyle sık sık istişare toplantılarının yanı sıra, bayilerini kendi bölgelerinde de ziyaret ederek yaptıkları çalışmaları yerinde gören Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu Edirne Bayisi Marmara Gıda’yı ziyaret ederek iş yerini ve depoları gezdi.

Şirket sahibi Necip Beştepe’den bölge pazarıyla ilgili bilgi alan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu: “ÇAYKUR olarak bayilerimizle sıcak iletişim kurmaya büyük önem veriyoruz. Bu amaçla bayi kanallarımıza yönelik gerçekleştirdiğimiz bu tip ziyaretlerle çalışmaları yakından takip etmiş oluyoruz. Bayilerimize, faaliyet bölgelerinde gerçekleştirdiğimiz ziyaretler neticesinde ÇAYKUR ürünleri ile ilgili bölgedeki pazar durumunu, tüketici görüşlerini de bizzat öğrenme fırsatı buluyoruz. Tabii ki bu ziyaretlerin çalışmalarımıza ve geleceğe dair ortak projelerimize de olumlu katkısı oluyor.’’ Dedi.

ÇAYKUR’la iş ilişkisinin dışında bir aile gibi olduklarını belirten firma sahibi Necip Beştepe ziyaretten son derece memnun olduklarını belirterek: “Sayın Genel Müdürümüzü bölgemizde görmek bizi son derece memnun etmiştir. Bizleri ziyaret etmesi hem bizi hem de çalışanlarımızı daha özverili davranma konusunda motive etmektedir.” Dedi.