Üretimden tüketime ürünümüzün tüm safhalarını kontrol ediyoruz diyen Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, çayımızın kaliteli üretimi kadar zincirde son nokta olan milyonlarca tüketicilerimize kaliteli bir şekilde ulaştırılması da bizim için çok önemli bunun için bölgelerde bizim adımıza faaliyet gösteren bayilerimizi de sık sık ziyaret ediyoruz dedi.

Bu yıl 15. si düzenlenen ve 30 ülkeden 650 firmanın katıldığı Uluslararası Sera Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı için Antalya’da bulunan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, fuarın ardından Antalya’da bulunan Çaykur Bayilerini ziyaret etti.

Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu : “Çayımızın kaliteli üretimi kadar üretimden tüketime kadar olan zincirimizin önemli halkalarından biri olan bayilerimizi ziyaret ediyoruz. Aslında buna denetimden ziyade ziyaret demek daha doğru. Amacımız ürünümüzü daha fazla noktaya taşımak pazar liderliğimizi koruyup payımızı daha da arttırmak. Bunun için hep birlikte çalışıyoruz. Bayi arkadaşlarımızla bire bir görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bölgelerinde karşılaştıkları sorunları ve çözüm yollarını birlikte kararlaştırmaya özen gösteriyoruz.  Sahada olan elemanlarıyla bire bir görüşüyorum,  alışveriş merkezleri, süpermarket ve hipermarketlerin raflarındaki çaylarımızı inceliyorum.  Ürünlerimizin kaliteli üretimi kadar aynı kalitenin raflardan tüketicilerimize ulaşması da bizim için çok önemli. Bunu sağlayan da bu bölgelerde bir anlamda bizim adımıza çalışan bayilerimiz, bizde sık sık onlarla bir araya gelmeye çalışıyoruz.” Dedi.

ÇAYKUR’un Antalya bayileri Fatih Nalbant ve Faruk Duru, Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu’nu illerinde görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirttiler. Tüketici memnuniyetlerini, istek ve talepleri kendi şehirlerinde bizzat Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu ile paylaşabilmenin sevincini yaşadıklarını dile getiren bayi sahipleri bu tür ziyaretlerin kendileri ve çalışanları açısından da motivasyon açısından önemli olduğunu vurguladılar.