Yaş çay sezonunda alımından işlenmesine kadar her safhasını sık sık yaptığı fabrika ziyaretleri ile yerinde denetleyen Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, üretiminde olduğu gibi satış noktalarına da giderek piyasayı yerinde denetliyor.
 
Bu kapsamda gerek yurt içinde gerekse yurt dışındaki ÇAYKUR bayilerini ziyaret eden Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu Akdeniz Bölgesi Bayilerinden olan Kahramanmaraş bayisi Akmansoy Ticaret şirketini ziyaret etti.   


 
Şirket sahibi Okan Akmansoy, şirket müdürü Süleyman ve Tekerek görüşen Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu bölgedeki çay pazarının durumu hakkında bilgiler aldı. Bölgede Çaykur çayının tüketilmesinin arttırılması ve dolayısıyla pazar payının yükseltilmesi için yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.


 
Bölge insanının Çaykur Çayı tüketmesi için gereken çalışmaların yapıldığını belirten Genel Müdür Sütlüoğlu; “Kampanya süresince fırsat buldukça ve özellikle kış aylarında sık sık zincirimiz önemli halkalarından biri olan bayilerimizi ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda ürünlerimizi Kahramanmaraş ilimizde tüketicilerimizi ulaştıran Akmansoy Ticaret şirketini ziyaret ettik. Şirket sahibi arkadaşlarımızla görüştük. Amacımız ürünümüzü daha fazla noktaya taşımak pazar payımızı arttırmak. Bunun için hep birlikte çalışıyoruz. Sahada olan ekip arkadaşlarımız bayilerimizin bu konudaki görüşleri ve önerileri çok önemli. Onlar vatandaşla iç içeler, onların ne istediğini bölge insanı olarak daha iyi anlıyorlar. Onlar da bize aktarıyorlar. Yani istişare yapmış oluyoruz.” Dedi.