Teknik Direktör Sumudica’nın ısrarla istediği, ismi Kayserispor’la anılan Damjan Djokovic, Çaykur Rizespor forması giymeye çok yakın. Sumudica’nın Rumen medya kuruluşu Digisport’a yaptığı açıklamada, futbolcuyu istediğini doğruladı. Djokovic’i Gaziantep’teyken de almak istediğini ancak bu transferin gerçekleşmediğini söyledi. Futbolcuyu çok istediğini belirten Rumen hoca, transferin gerçekleşmemesi durumunda Türkiye liginden farklı alternatiflere yöneleceğini söyledi.

Öte yandan aynı oyuncuya Kayserispor’un da talip olması transferin önündeki en büyük engel olarak gözüküyor. Hatırlanacağı üzere Kayserispor’un yeni teknik direktörü Dan Petrescu, CFR Cluj’den öğrencisi Damjan Djokovic’i istediğini yönetime bildirmişti. Bunun üzerine harekete geçen Kayserispor transfer komitesi de futbolcunun menejeri ve kulübüyle ilk temas kuran kulüp olmuştu.

Kayserispor'la da görüşen Hırvat oyuncunun, yeşil mavili ekibine olumlu yanıt verdiği ve bugün Türkiye'de olacağı ifade edildi. Djokovic, bu sezon 25 maçta oynadı..