Başkan Adayı Metin, “Çaykur Rizespor’umuz şehrimizin sembolüdür. Bu sembol kurumumuzla belediyemizin işbirliğini arttırıp, gençlerimizin spor branşlarıyla daha fazla ilgilenmesini sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Engindere mahallesinde bulunan kulüp merkezinde gerçekleşen buluşmada Metin’e AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse, Belediye Meclis Üyeleri ve il, ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Çaykur Rizespor’un üstlenmiş olduğu sorumluluklara işaret eden Metin, şehrin bütün paydaşları olarak aynı sorumlulukları taşıdıklarını, birlikte ve dayanışma içerisinde sporda ve her alanda başarının yakalanacağını belirtti.

Metin, Çaykur Rizespor’un gençler üzerindeki sosyal sorumluluk projelerine katkı vermeyi hedeflediklerini söyleyerek, belediye ve spor kulüpleri işbirliğiyle şehirde yaşayan gençlerin bütün spor branşlarıyla daha fazla iç içe olmasını sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Metin, Çaykur Rizespor ziyaretinin ardından bölgede bulunan Sebze ve Gıda Toptancıları Hali’ndeki esnafları ziyaret etti