Futbol Hayatına Nasıl Başladın ? 

Futbola Çayelispor’da başladım. İki buçuk yıl kadar orada oynadım. Ardından Çaykur Rizespora geldim. 1 buçuk yıldır buradayım. U 15 takımın da oynuyorum. Orta saha ve sağında oynuyorum. 

Sezonu kendi adına bir değerlendirirmisin ? 

Bu sezona iyi başladım. Takımıma katkım iyi. 7 golüm var şu ana kadar. Son maçımız da 2 gol attım. Tabii takımıma katkım oldukça kendimi daha iyi hissediyorum. 

Çaykur Rizespor da hedeflerin ne ? 

Tabii ki her Rizeli Çocuğun olduğu gibi öncelik li hedefim hayalim A takıma çıkmak. Orada başarılı olmak ve Rize’yi daha iyi temsil edebilmek adına yurt dışına açılmak. 

Alt yapıda Durumunuz ve imkanınız nasıl ? 

Gerçekden bir çok deplasmana gidiyoruz görüyoruz onlara göre çok iyi şartlarımız var. Ama şidi duyduğumuz yeni tesisler olacak o zaman daha da güzel olacaktır. 



Rizespor’da ve Dünya’da kendine aldığın futbolcular varmı? 

Elbette her gencin olduğu gibi benim de var. A takımımız da Recep Niyaz kendime örnek aldığım oyuncu. Dünya’da ise Ronaldo. 

Futbol Senin için ne anlama geliyor ve amaçların ne ? 

Futbol benim için çok önemli. Çok çalışarak çok iyi bir noktaya gelerek hem aileme bakmak fayda sağlamak hem de kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum. Ama bu öyle kolay değil çalışarak olur. Bende elimden geleni yapacağım ve bunun içim çok çalışacağım . 

A takım da Rizeli abilerinizi görünce ne düşünüyorsunuz ? 

Gerçekten orada içimizden abilerimizi görmek bizi ayrı bir mutlu ediyor. O bile heyecan verici. Orada olmak isterim. Hayalim. Onların yerinde olmak ve başarıya koşmak. İnşallah o formayı A takımda da giyeceğim. Ama bunu çok çalışarak başaracağım.