Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor Aytemiz Alanyaspor ve  kupada karşılaştığı Balıkesir Baltok maçlarından sonra ara vermeden bir hafta içinde oynayacağı üçüncü maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan yeşil mavili ekip Mehmet Cengiz Tesislerinde Okan Buruk Yönetiminde antrenmanlarına devam etti. Koşu ve ısınmanın ardından 5’e 2 pas çalışmasıyla başlayan antrenman çift kale maç yapıldı. Tedavisi devam eden Musa Çağıran takımdan ayrı düz koşu yaparken idman penaltı ve şut çalışmasıyla son buldu.

“İlk yarının son maçını iyi bitirmek istiyoruz”

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Okan Buruk final karşılaşmasına çıkacaklarını belirterek “Son maçlarda kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ama bir türlü olmuyor. Sonuca bunu yansıtamadık ama son haftalarda daha çok pozisyona giriyoruz. Son üç haftadır maçı kazanmaya en yakın takım biz oluyoruz. Bu durum bizi umutlandırıyor.  İnşallah bu hafta deplasmanda Trabzonspor maçını kazanarak İlk yarının son maçını iyi bitirmek istiyoruz. Tabiki zor bir deplasman, ligin formda takımlarından biri. Son haftalarda hem kendi sahasında kazanan hem de ligin üst sıralarına tırmanmaya çalışan bir takıma karşı oynayacağız. Çok zor bir karşılaşma olacağını biliyoruz. Trabzonspor maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız.  Hedefimiz son maçı kazanarak diğer takımları yakalamak. Takımlar arasında pek bir fark yok “dedi.

“TARAFTAR GÜÇ VERİYOR “

Taraftar desteği ile güç buluyoruz diyen Buruk “Balıkesir’de bile yağmur altında bizi destekleyen 10-15 kişilik gurup vardı. Onlar bize güç veriyor. Onların verdiği güçle birlikte iyi bir performans ortaya koymaya çalışacağız” açıklamasında bulundu.

TARAFTAR LAZ BÖREĞİ İKRAM ETTİ
Antrenman öncesi ve sonrası ile taraftarların ziyareti ile moral bulan yeşil mavililere tatlı ikram edildi. Trabzonspor maçı öncesi takıma destek için gelen taraftarlar Okan Buruk’a çiçek vererek sohbet etti. Antrenmanı yönetim kurulu üyeleri ile izleyen taraftarlar antrenman sonunda futbolculara ve teknik ekibe Laz böreği ikram etti ve fotoğraf çektirdi.

HABER:ARZU ERBAŞ