Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Beşiktaşa konuk olacak Çaykur Rizespor rakibini eleyerek çeyrek final vizesi almak istiyor.

Hafta sonunda Denizlispor ile kendi evinde 1-1 berabere kalarak önemli bir puan kaybı yaşayan yeşil-mavililer pazar günü oynanacak olan Y.Malatyaspor karşılaşması öncesinde Beşiktaş'ı kupada eleyerek moral kazanmak istiyor.

Çaykur Rizespor'da Loic Remy’nin sakatlığı sürüyor. Yıldız oyuncu, bu maçta da takımını yalnız bırakacak.Siyah-beyazlı ekipte Mensah’ın sakatlığı bulunuyor. Takımla birlikte çalışmalarını sürdüren Adem Ljajic ve Gökhan Töre’nin oynayıp oynamayacağına ise teknik ekip karar verecek.


Çaykur Rizespor farklı kaybetti.
İki ekip geçtiğimiz hafta içinde Süper Lig mücadelesinde Vodafone Park’ta karşı karşıya gelmiş ve Çaykur Rizespor rakibine 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup olmuştu.

Yarın Vodafone Park’ta 20.45’te oynanacak olan karşılaşmayı Sarper Barış Saka yönetecek. Saka’nın yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Beşiktaş’ın Çaykur Rizespor’a karşı şu 11’le sahada olması bekleniyor: