Çaykur Rizespor yeni transferleri Oğuz Kağan Güçtekin, Burak Albayrak, Amedej Vetrih ve Dimitrios Chatziisaias'ı tanıttı. 

Fenerbahçe’den Oğuz Kağan Güçtekin ve Burak Albayrak ile NK Domzale’den Amedej Vetrih ve PAOK'tan transfer edilen Dimitrios Chatziisaias için Ardeşen Belediyesi Kültür Merkezinde tanıtım toplantısı düzenlendi. Taraftarlarında takip ettiği toplantıya Kulüp Başkanı Hasan Kartal, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya ile Çaykur Rizespor yöneticileride katıldı.

Takım olma yolunda önemli işler başardıklarını açıklayan Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, "Camialar dayanışmayı sağlarsa gelecek nesillere sağlam bir takım bırakır. Rize’nin tamamı, Türkiye’deki ve dünyadaki bütün Rizeliler bunun için çalışıyoruz. Camia olarak bütün Rizeliler birlikte olmalıyız. Birlikte olursak başarırız. Bu bilinçle çalışıyoruz ve birlikte başaracağız. Oyuncular için Çaykur Rizespor bir şans. Onlar kendilerini Rizespor’da gösterecek. Daha iyi kariyer için çabalayacaklar. Hepsine başarılar diliyorum. Burada çok başarılı olacaklarına inanıyorum" dedi.

Futbolcularda törenin ardından taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.