Çaykur Rizespor İstanbul’da Galatasaray’ı gol yağmuruna tutarak tarih yazdı ve rakibini 4-3 mağlup etti. Rizespor’un deneyimli oyuncusu Selim Ay “maçtan önce kime sorsanız maçı Galatasaray’ın alacağı söyleniyordu” dedi.

Çakur Rizespor’un deneyimli oyuncusu Selim Ay: “ maça gelmeden önce kime sorsanız maçı Galatasaray’ın alacağı söyleniyordu. Hocamızında gelmesiyle takımda hareketlilik oldu. Biz zaten kaliteli bir takımız. İyi oyunculardan kurulu bir takımız. Galip gelemediğimiz zaman ister istemez bizlerde bir öz güven eksikliği oluyordu.  Buda alışkanlık haline geliyor. Galibiyet te bir alışkalık mağlubiyette. Psikolojik boyutu bizler için bazen sıkıntı yaratabiliyordu. Hocamızın gelmesiyle takımda özgüven oluştu. Geçen hafta da galip geldik bunu da devam ettirmek istiyorduk. 
Şampiyonluğa giden bir Galatasaray var, bizlerde deplasmandaydık. Oyuncu kalitesi belli, bunun farkındaydık ama herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Oynayan oynamayan bu iradeyi saha içinde de saha dışında da gösterdik. Çok güzel bir 3 puan aldık. Belki de hiç kimsenin beklemediği ama bizim inandığımız bir 3 puandı. Bize destek veren herkesin emeğine yüreğine sağlık. “