Süper Lig’in dördüncü haftasında BB Erzurumspor deplasmanında rakibiyle berabere kalan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Stjepan Tomas karşılaşmanın ardından konuştu. Tomas, “Erzurum’daki rakımdan dolayı oyuncularımız etkilendi. 1 puan almak iyi durum” dedi.

Süper Lig’in dördüncü haftasında BB Erzurumspor deplasmanına giden Çaykur Rizespor, sahadan 0-0 beraberlikle ayrılırken, Teknik Direktör Stjepan Tomas maçın ardından açıklamalarda bulundu. Stjepan Tomas, “Byavaş yavaş yavaş oturan bir takımımız var yine de pozisyonlar ürettikgeçen hafta da Alanya maçında 93 dakikada %100 net bir pozisyon katıldık bugün de bir tane pozisyon vardı ilk devre rakım ve havadan dolayı bizi bayağı etkiledi ikinci devrede açıldık ve top bizde kaldı oyun kontrolü bizdeydi pozisyon ürettik ama maalesef atamadık ama zor deplasmanda Erzurum'da 1 puan almak önemli"

Transfer konusunda da açıklama yapan Tomas: "Donsa bugün oynadı, Fernando da yarın aramıza katılacak yarın bir tane daha transfer olacak. Belki 2-3 tane daha Türk alacağız milli takım arası iyi çalışacağız toparlanacağız ve Ankaragücü maçından İnşallah 3 puan alacağız"