Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran, Bülent hocamız takımın başındadır. Bülent hocam zaten kendinin faydalı olmadığını hissettiği anda ‘olmadı, yapamadık’ der” dedi.

Çaykur Rizespor kulüp başkanı Tahir Kıran, Rize’de yayın yapan Çay TV’ye telefon ile yaptığı canlı bağlantıda kulübün içinde bulunduğu durum, teknik direktör konusu ve takımın hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

“BÜLENT HOCAMIZ TAKIMIN BAŞINDADIR”

Bu seneki hedeflerini ilk 10 içerisinde bitirebilmek olarak açıkladıklarını kaydeden Tahir Kıran, şöyle devam etti:

“Şu ana kadar 5 maç oynadık. 33 tane maçımız var. Alınabilecek 99 puan var. 99 puanın ne kadarını alabilirsek almaya gayret edeceğiz. Şu anda takım oturmuş değil. Baktığımızda başkanlık seçimi yaptığımız 1 aylık süre içerisinde futbolcuların birçoğu Rizespor'dan kaçmış. İşe yarayacak adamlar kaçmış. Boldrin’i de son dakikada yakaladık. Şimdi biz yeni bir takım kurduk. Bülent hocamız takımın başındadır. Bülent hocam zaten kendinin oraya faydalı olmadığını hissettiği anda ‘olmadı, yapamadık’ der. Sezon sonunda puan cetveline bakarsınız. Takım bizim hedeflediğimiz yerde değilse, faturayı bize kesersiniz. Ben bu işe onurumu koydum. Parayı, pulu, emeği bir kenara koydum. Kendi onurumu, ailemin onurunu, soyadımı koydum. Bunu kimseye yedirtmem. Gerekirse dünyayı yakarım. Onların tuttuğu fare kadar benim yakaladığım kedi var. Beni tek üzen hemşehrilerimin yanımda durmaması. Benim yanımda dururlarsa, ben güçlü olurum. Benim yanımda durmazlarsa, ben bu baronlarla savaşamam. Biz sadece adalet istiyoruz. Hakemlerin yönettiği bir maçı seyretmek istemiyoruz. Hiçbir takım istemiyor. Maçın neticesini hakemler belirlemesin. Maçın neticesini futbolcular belirlesin.”