Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran, Altay’dan alacağımız 3 puan bize yetmez. Başakşehir’den de puan almamız lazım. Malum takımı Rize'ye gömmemiz lazım. O malum takım bizimle çok uğraşıyor. ” dedi.

Çaykur Rizespor kulüp başkanı Tahir Kıran, Rize’de yayın yapan Çay TV’ye telefon ile yaptığı canlı bağlantıda kulübün içinde bulunduğu durum, teknik direktör konusu ve takımın hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

“ALTAY MAÇINDA 3 PUAN YETMEZ, BAŞAKŞEHİR’DEN DE PUAN ALMAMIZ LAZIM”

Sezon sonunda ilk 10 içinde olacaklarını söyleyen Tahir Kıran, “6’ncı hafta mücadelesinde Altay’dan alacağımız 3 puan bize yetmez. Başakşehir’den de puan almamız lazım. Malum takımı Rize'ye gömmemiz lazım. O malum takım bizimle çok uğraşıyor. Ben soyunma odasına girip çıkan başkanlardan değilim. Ne zaman girileceğini çok iyi ayarlamam gerekir. Belli maçlarda takımı motive etmek için ben de gideceğim. Rizespor kimsenin cebine sığmaz. Rizespor'un kimsenin cebine sığmayacağı gün ben Rizespor’u bırakacağım. Rizespor'un kendi kendini ayakta duracağım gün Rizespor’u bırakacağım. Bu hedeflerime giderken bana omuz verin, destek olun. Günlük başarılar ya da günlük başarısızlıklar sizi etkilemesin. Bizim hedefimiz belli. Sezon sonunda 38 maç bittiğinde ilk onun içinde olacağız” ifadelerini kullandı.