Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda Konyaspor'a 1-0 yenilen Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Ünal Karaman, "Başımızı kaldıracağız, önümüzde önemli müsabakalar var." dedi.

Karaman, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın uzatma dakikalarında kaybetmenin üzücü olduğunu ve oyuncularının emeklerinin karşılığının en azından bir puan olduğunu söyledi.

Oyuncularının önemli bir eksiğini giderdiğini belirten Karaman, "Son dakikada yediğimiz golle mağlup olmak bizi üzdü, oyuncularım önemli bir eksiğini gidermişti, iyi bir takım savunması yaptılar, zaman zaman etkili çıkışlarımız oldu, bekli final paslarda biraz daha etkili olabilirdik, Genelde bir kaç basit hatayla maçı tamamlayan oyuncularımın böyle bir golle mağlup olmaları üzücü, vermiş oldukları emeğin bir karşılığı olmalıydı en azında bir puan olmalıydı. Başımızı kaldıracağız önümüzde önemli müsabakalar var çıkartacağımız dersleri çıkaracağız geliştireceğimiz yönlerimizi geliştireceğiz inşallah en iyi bir şekilde önümüzdeki müsabakaya hazırlanacağız. Bu lig bitene kadar hem bizim hem rakiplerimizin müsabakaları zor olacak en az hata yapanın kazanacağı bir lig olacak." diye konuştu.