Çaykur Rizespor 2018-2019 sezonuna Mehmet Cengiz Tesislerinde yaptığı antrenmanla start verdi. Antrenman öncesi Mehmet Cengiz Tesislerinde yöneticiler Yılmaz Zehiroğlu, İbrahim Tali ve Saffet Mete'nin de katılımıyla kurban kesildi.

Fotoğraf çekilmesinin ardından Teknik Direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde antrenman başlandı. Yaklaşık 1,5 saat süren ilk antrenmana Hollanda’nın PEC Zwolle takımından yeni transferi edilen Mustafa SAYMAK da katılarak ilk kez yeni takım arkadaşları ile antrenmana çıktı.

Başta geçen sezon takımla beraber tüm antrenmanlara çıkan Emir Han Topçu olmak üzere, Çaykur Rizespor altyapısından yetişen Onur Civelek, Berkay Sandıkçı, Alperen Utku Eskiçırak, Devrim Torlak, Ferhat Karslı, Furkan Cinkaya ve Eren Karadağ 8 futbolcu kampa dahil edildi. Rizespor’un geleceği olan Genç Atmacaların hem fiziksel hem de mental olarak abilerinin yanında gelişmesi amaçlanıyor.

Bir hafta Rize’de kamp yapacak olanYeşil-Mavili ekip ikinci aşamayı Erzurum’da gerçekleştirecek.Hazırlık kamplarının 2. etabına 4 Temmuz Çarşamba günü Erzurum’un Palandöken Dağı’nda başlayacak olan Atmacalar; 18 Temmuz Çarşamba günü 3. etap kamp çalışmaları için yurt dışına çıkacak ve Slovenya’da antrenmanlarına devam edecek.

Takım; 3etap boyunca 5 hazırlık maçı yapmayı planlıyor