Türkiye Judo Federasyonu tarafından, 22-24 Temmuz 2016 tarihleri arasında, İzmir’de gerçekleşen, Judo Minikler Türkiye Şampiyonasında, 30 kiloda ÇAYKUR sporlu Minik sporcu Özkan HAVUZ Türkiye Şampiyonası ikincilik kupa ve madalyasını ÇAYKUR spor Kulübüne kazandıran, Rizeli sporcu oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Judo Federasyonu tarafından İzmir’de gerçekleştirilen, Minikler Türkiye Judo Şampiyonasına, 71 ilden 539 erkek, 347 kız sporcu olmak üzere toplam 886 sporcu katıldı. İzmir’deki Şampiyonanın finallerinde, 30 kiloda Iğdır spor Kulübü Minikler Judo takımından Yunus Emre Esenboğa Türkiye Şampiyonasının birincisi, Çaykurspor Judo Minikler takımından 30 kiloda Özkan Havuz ise, Türkiye Şampiyonasının ikinciliğini Rize’ye ve Çaykurspor kulübüne kazandıran sporcu oldu.



Çaykurspor Kulübü Judo Antrenörü Harun Öztürk, “Türkiye Minikler Şampiyonası ikincilik kupasını Rize ilimize ve ÇAYKUR’umuza kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Çalışmalarımızda her zaman destekleriyle bizlerin yanında bulunan, Çaykurspor Kulübümüz YK Başkanı Sn. İmdat Sütlüoğlu’na ve Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sn. Mustafa Çelik’e şahsım ve sporcularım olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah yakın gelecekte yurt içi ve yurt dışı Uluslararası müsabakalarda Türk bayrağımızı her bir yarışmada şampiyon olarak göndere çekmek için çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz. ”dedi.

Haber: Bayram Ali KAVALCI