Kadın kolları Başkanlığına Müjgan Seferoğlu seçildi. CHP Ardeşen Kadın Kolları kongresinin açılış konuşmasını önceki dönem kadın kolları başkanı Suzan Taşkın ÖNAL yaptı. Suzan Önal yaptığı konuşmada, "CHP de ki tüm görevlerin bir bayrak yarışı olduğu ve hangi görev verilirse bunu layıkıyla yerine getireceğini, önceki dönemlerdeki aldığı sosyal sorumluluk projeleri ve bu bağlamda Ardeşen halkının ve STK ların olumlu tepkilerinden söz etti."

Yeni başkan Müjgan Gültekin "Partinin başarısı için tüm gayreti ve özverisi ile çalışacağını ve kadın kollarının yerel siyasette en önemli değer olacağını dile getirdi."

Konuşmaya İlçe başkanı Sayın Faruk Buçan, bütünleştirici dinamik ve temiz bir siyasetle meydanlarda olduklarını ve Ardeşen halkının büyük ölçüde destekleri ve olumlu tepkileri ile güzel izlenimler edinmelerini belirtirken, başarıya hep birlikte herkesin çalışması ile ulaşacaklarını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl başkanı Saltuk Deniz "örgütümüzün geleceğinden yenilenmiş bir seçim çalışması projesinden bahsederken örgütün her bireyinin birlikte hareket etmesi gerektiğinden kadın kolları gençlik kolları ayrımı olmaksınız her bireyin yönetim kurulu üyesi edasıyla çalışması başarının anahtarı olacak." dedi.

Program sonunda Cumhuriyet Halk Partisi teşkilat üyeleri yapmış oldukları el emeği ürünler eşliğinde keyifli sohbet gerçekleştirdi.