Gittikleri her yerde büyük ilgi gören adayların tek gayesi 38 yıl sonra CHP'li vekillerin TBMM'de Rize'yi temsil etmesi.    

İlçe ve Belde gezilerine gece gündüz devam eden vekil adayları, partililerle birlikte Büyükköy Beldesi'ni ziyaret etti. Ziyarette vekil adaylarına CHP Eski Rize Milletvekili Sami Kumbasar, CHP'li Eski Köyişleri Bakanı Ali Topuz ve partililer de eşlik etti. İlk olarak beldedeki CHP Seçim Bürosu açılışını yapan vekil adayları ve eski vekiller daha sonra halk ve esnaf ziyaretinde bulunarak dilek istek ve şikayetleri dinledi. Vekil adayları daha sonra çalışmalarına kendi seçim bölgelerinde devam etti. 


İKİZDERE HALKI KEMAL KÖYMEN'İ BAĞRINA BASTI 

CHP Rize Milletvekili Adayı Prof. Dr. Kemal Köymen, baba ocağı İkizdere'yi ziyaret etti.  Burada partisinin seçim ofisinde partililerle biraraya gelen Köymen, daha sonra esnaf ve halk ziyaretlerinde bulundu.  CHP Eski Rize Milletvekili Sami Kumbasar, CHP'li Eski Köyişleri Bakanı Ali Topuz'un da eşlik ettiği ziyarette Köymen, hemşerilerinin sıkıntılarını dinledi. 1 Kasım'da yapılacak seçim öncesi İkizdere halkının desteğini alan Köymen daha sonra Güneyce halkı ve esnafını ziyaret ederek çalışmalarına il merkezinde devam etti. Ziyaretler sonrası kısa bir açıklamada bulunan Köymen, "38 yıldır vekil çıkaramayan Rize bu seçimde şeytanın bacağını kıracaktır. Gittiğimiz her yerde halkın büyük teveccühü ile karşılaşıyoruz ve bu seçimde CHP Rize'den TBMM'ye vekil sokacaktır. Bizlerden desteğini esirgemeyen hemşerilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz." dedi. 

ÇAYELİ'NDE ÇETİN KEÇELİ HIZ KESMİYOR 

CHP Rize Milletvekili Adayı Avukat Çetin Keçeli ise gün içerisinde çalışmalarını Çayeli'nde sürdürdü. Keçeli, burada partisince açılan stantta  vatandaşlarla sohbet etme imkanı buldu. Keçeli, sohbetlerinde özellikle çay sorununa değinerek CHP iktidarında üreticiyi ve çalışanı koruyan çok geniş kapsamlı projeleri en kısa vadede hayata geçireceklerini ifade etti. Keçeli, stantta yapılan yeni üye kayıtlarını da yakından takip etti.  

FINDIKLI'DA ALİ ŞAHİNLER KÖY KÖY GEZİYOR 

Bir başka CHP Rize Milletvekili Adayı Ali Şahinler de Fındıklı ilçesinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.  Özellikle köy ziyaretlerine büyük önem veren Şahinler, gün içerisinde Beydere Köyü halkıyla buluştu. Halkın sorunlarını yakından dinleyen Şahinler, ziyaretlerindeki konuşmasında 'Önce insan, önce birlik, önce Türkiye' sloganıyla hareket edeceklerini ve CHP iktidarında halkın refah seviyesini artırmak adına çalışacaklarını dile getirdi. Şahinler, çalışmalarını Fındıklı İlçe merkezinde yaptığı halk ve esnaf ziyaretleri ile sürdürdü.