Afiş çalışmaları sırasında ilk kaza Hemşin’de CHP Parti Üyesi Şafak Yazıcı merdivenden düşerek ayağını kırdı.İlk tedavisi hastanede yapılarak taburcu edildi.

Ardından dün gece Selimiye’de partisinin bayraklarını asarken yüksekten düşerek belini kıran Serkan Yılmaz acile kaldırılarak gece yarısı ameliyata alındı. Doktorların başarılı müdahalesiyle 3 adet platin takılan Serkan Yılmaz ameliyattan sorunsuz bir şekilde çıktı.

Olayın duyulmasının ardından hastaneye koşan CHP Rize Milletvekili adayı Av.Remzi Kazmaz,CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Bostan ile CHP İl başkanı Saltuk Deniz’le birlikte Selimiye köyü partili ve sakinleri araştırma hastanesinde Serkan Yılmaz’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ziyaret sırasında “ Hepimiz bu seçimleri kazanacağımıza çok inandık. Tüm ilçelerde partililerimiz doğa üstü bir çalışma örneği gösteriyor. Bu iki kaza haberi bizleri çok üzdü. Doktorlarımızdan aldığımız bilgi iki partilimizin de  kalıcı bir sorunu olmayacak olması içimizi ferahlatmıştır. Arkadaşlarımıza Allahtan acil şifalar diliyorum”dedi.

KAZMAZ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Olayların duyulmasının ardından hastaların yanından bir saniye bile ayrılmayan CHP Rize Milletvekili adayı Av. Remzi Kazmaz’ın ço üzgün olduğu gözlendi.

Rize Araştırma Hastanesinde yatmakta olan CHP Üyesi Serkan Yılmaz’ın “bir an önce iyileşip görevimin başında olmak istiyorum”sözlerine karşılık oldukça duygulanan Av.Remzi Kazmaz gözyaşlarına boğuldu.

Serkan Yılmaz’ın annesinin elini öpen Av Remzi Kazmaz aileye geçmiş olsun diyerek “Kardeşimizin demokrasi zaferine hazırlanırken geçirdiği bu kaza bizleri derinden üzmüştür. Serkan Yılmaz’ın bir an önce iyileşmesi için elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız”dedi.