Çocuklarımızı ve Gençlerimizi şiddete, mafyaya, fuhşa, ahlaksızlığa, inançsızlığa kişiliksizliğe içkiye yönlendiren medya da en büyük tehlikelerden biridir. Her türlü ahlaksızlığı normal gibi yayınlayan medya gençleri günaha ve sapkınlığa itmektedir. Gençlerimiz zararlı yayınlardan uzak tutulmalı, faydalı yayınlara ya da çeşitli sportif etkinliklere katılmaları sağlanmalıdır.

Özellikle televizyon gençler için birçok zararlar içermektedir. Günümüzde interneti de hesaba katarsak, doğru kullanılmadığı takdirde tehlikesi önemli boyutlara ulaşmaktadır. Mutlaka gençlerimizi internet ve televizyon karşısında başıboş bırakmamalıyız.

Dünyanın en büyük video barındırma şirketi olan You-Tube’un CEO’su Susan Woj-cicki katıldığı televizyon programında; Çocuklarının You-Tube izlemesini yasakladığını açıkladı. 2014’ten beri Youtube CEO’luğu görevini yürüten Wojcicki, Google’dan sonra dünyanın en çok tıklanan sitesinin küçük çocuklarının You-Tube izlemesine izin vermediğini belirtti. YouTube CEO’su Wojcicki’nin itiraf niteliğindeki açıklamaları akıllara Netflix’te yayınlanan skandal konuları getirdi. Özellikle Türkiye aleyhinde yaptıkları yayınlarla ve eşcinselliğin övüldüğü dizi ve filmlerle tepki çeken Netflix millî ve manevî değerlerimizi ayaklar altına alıyor. Uluslararası dizi ve film izleme platformu Netflix bünye-sinde eşcinsellik temalı yayınlar öylesine çirkin ve ileri boyutta ki, açıkça sapkın ilişkiler ekrana getirilirken, çocuklar bile buna alet ediliyor.