Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürlüğü yetkilileri, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle gazetecilerle bir araya gelerek bu özel günü onlarla birlikte kutladı. Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürü Cabir Kadıoğlu ev sahipliğindeki yemeğe davet edilen basın mensupları ile kurum yetkilileri görüş alışverişinde bulundular.

Basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayan Çoruh EDAŞ İl Müdürü Cabir Kadıoğlu Rize İlindeki enerji dağıtım sektörü çalışmaları hakkında programa katılan basın mensuplarına bilgiler verdi. Elektrik dağıtım hizmetlerinin özelleştirmesi süreci kapsamında 30 Eylül 2010 tarihinden itibaren Rize’de hizmetini sürdürmeye devam eden Çoruh EDAŞ’ın hizmet verdiği bölgede kesintisiz, kaliteli enerji arzı ve yüksek kalitede dağıtım hizmeti sağlamayı hedeflediğini kaydeden Cabir Kadıoğlu, Rize İlimizde kurumumuz tarafından yapılan çalışmalarını kamuoyuna duyurmaktaki katkılarından dolayı basın mensuplarına teşekkür etti.

Kadıoğlu, “Halkın haber alma hakkını sağlayan basınımızın toplumsal hayatımıza etkisi çok önemlidir. Dünyada, Türkiye’de ve bölgemizdeki gelişmeleri, doğru ve tarafsız biçimde aktararak vatandaşları doğru bilgiye ulaşmasına katkıda bulunan değerli basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kurumum adına en içten dileklerimle kutluyor düzenlediğimiz programa katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum’’ dedi.