Basın mensupları ile görüş alışverişinde bulunan Cabir Kadıoğlu, Rize Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Bayrak’ı tüm gazeteciler nezdinde tebrik etti.

Basın mensuplarının halkı bilgilendirmek amacıyla zorlu koşullarda bile mesleklerini icra ettiklerini belirten Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın ise gazetecilere teşekkürlerini sundu…

Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürü Cabir Kadıoğlu, ve Çoruh EDAŞ Kurumsal İletişim Yönetmeni Büşra Sarıismail, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kapsamında Rize Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Gazetecilerle sohbet gerçekleştiren ve icra ettikleri kutsal görev için teşekkürlerini sunan Cabir Kadıoğlu, Rize Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Bayrak ve gazetecilerin bayramını tebrik etti.

Basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayan Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürü Cabir Kadıoğlu, gazetecilerin kamuyu bilgilendirme anlamında çok önemli görevleri olduklarını belirtti. Kadıoğlu, gazetecilerin hem bölge halkı hem de Türkiye adına önemli bir görevi icra ettiğini belirterek halkın doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmasında gazetecilerin önemine dikkat çekti.

Gazetecilik görevinin kutsallığına değinen ve her koşulda tüm basın mensuplarına ellerinden gelen desteği vereceklerini belirten Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın ise, “Zorlu şartlar altında görev yapan tüm gazeteci arkadaşlarımızın basın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Halkın doğru ve objektif haber alması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ve gece gündüz demeden mesleğini icra eden tüm gazeteci arkadaşlarımıza bugün bir kez daha teşekkür ederim’’ dedi.