Denizli’de doğal yollarla çocuk sahibi olamayan Herdem-Fatih Özgül çifti özel bir hastanede aşılama yöntemiyle üçüz bebek sahibi oldu.
Doğal yollarla bebek sahibi olamayan Fatih Özgül ve Herdem Özgül çifti Özel Ege Hastanesi’ne başvurdu. Çift, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Mehmet Gencer’in uyguladığı aşılama yöntemiyle üçüz erkek bebek sahibi oldu. Üçüzlerin bin 900 gram olarak doğduğu ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Tedavi süreciyle ilgili bilgi veren Op. Dr. Mehmet Gencer, "Bebeği olmayan hastalarımızın bebek sahibi olması için kullandığımız yöntemlerden biri aşılama yöntemi. Basit aşamalarda sonuç elde edemediğimizde uyguluyoruz. Gebelikte uzun haftalar bebeğin anne karnında durması zordur ama bu hastamızda 34 haftalıkken doğum gerçekleşti. Üçüz bebekler ortalama bir, bir buçuk kilo civarında doğar. Bu üçüzlerimiz bin 900 gram civarında doğdular. Gebelik sağlıklı seyretmesiyle bebekler de sağlıklı bir şekilde doğdu" diye konuştu.
Anne Herdem Özgül, üçüz bebek sahibi olduğu için çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Çok sıkıntılı bir süreç değildi. Öncelikle doktorumuz sayesinde, onun doğru yönlendirmeleri sayesinde hamilelik sürecim çok iyi geçti. Önemli olan sağlıklı olmalarıydı. Bebeklerimiz bize, biz bebeklerimize alışmaya çalışıyoruz. Yeni doğan yoğun bakım hemşirelerimize, çocuk doktorumuza, doğum doktorumuzu herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Baba Fatih Özgül ise, "Çok mutluyum. Baba olmak çok güzel bir şey. Ben bir kerede 3 kez baba oldum. Başta doktorumuz Mehmet Bey’e ve bütün hastane çalışanlarına çok çok teşekkür ediyoruz. Burada özel olduğumuzu hissettik" ifadelerini kaydetti.
Özgül çifti, bebeklerine Ramazan Engin, Ahmet Erdem ve Saim Ege isimlerini verdi.