Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Üç aylarının başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili’nin İslam coğrafyasına barış ve huzur getirmesi temennilerimle tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimizin Regaip Kandilini tebrik ediyorum” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan mesajında, “On bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın gelişini müjdeleyen ve mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili, tüm İslam alemi için ibadet, dua ve istiğfar ederek maneviyat duygularımızın güçlendiği mukaddes bir gecedir. Bu mübarek gecede nefsin kötülüklerden arınmasını, affedilmeyi ve doğruluğun yanından ayrılmamayı niyaz eden İslam coğrafyasındaki tüm insanların duaları bir olur. Bereket, feyz ve rahmet kapılarının açık olduğu Regaip Kandili tüm Müslümanlar için eşsiz bir fırsattır. Bu yıl bize af kapılarını açan bu mübarek gecede, kırgınlıklarımızı bertaraf etmeli, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularımızı güçlendirmeliyiz" dedi.
Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Regaip Kandili aynı zamanda dünyevi meşguliyetlerimizden sıyrılarak, yaratılış gayemizi düşünmeye ve manevi huzuru bulmamıza yol gösterir, inananları gaflet uykusundan uyandırır. Tüm dünyada kardeşlik ve huzurun hakim olması, milli birlik ve beraberliğimizin güçlenerek devam etmesi için dua edelim. Bizlere Allah’a teslimiyeti ve nefsin arınmasını yeniden hatırlatan, üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili’nin İslam coğrafyasına barış ve huzur getirmesi temennilerimle tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimizin Regaib Kandilini tebrik ediyorum.”