Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı Osman Çakır ve yönetiminin her hafta organize ettiği kahvaltı programının konuğu Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü oldu.

Kahvaltı sonrası konuşan Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı Osman Çakır, “Okullar açıldıktan sonra üniversiteli kardeşlerimize 07.00-10.00 arasında derneğimizde 1 liradan çorba vereceğiz.

Kocaeli Rizeliler Derneğin İzmit Erenler Mahallesi sınırları içinde, Erenler-Cedit ile Akçakoca Konutları arasında yer alan Luku Kafe adlı sosyal tesisleri anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine ev sahipliği yapacak. Dernek Başkanı Osman Çakır 2. Dönemin sonuna kadar öğrencilere sabah çorbasını 1 TL’den vereceklerini söyledi.

HAFTA İÇİ SABAH

Geleneksel hale gelen kahvaltı programında Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü konuk ederken kahvaltı sonrasında ise Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı Osman Çakır müjdeyi verdi. Çakır, hafta içi her gün sabah 7 ile 10 arasında öğrencilere 1 liradan çorba ikram edeceklerini söyledi.

24 ŞUBAT’TAN İTİBAREN

Başkan Çakır, “Üniversite öğrencilerine bizim de katkımız olsun istedik. Bu sebeple ikinci dönemin başlayacağı 24 Şubat’tan itibaren hafta içi her sabah öğrencilerimize 1 liradan çorba servisi yapacağız. Bu tarifemiz okullar kapanana kadar devam edecek. Bölgede oturan, yolu düşen tüm arkadaşları bekleriz” açıklamasını yaptı.