DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediye ekiplerince yürütülen çalışmaları yerinde denetlemek için gittiği Lefkoşe caddesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.
Lefkoşa caddesinde kurulan semt pazarında yapılan temizlik ve dezenfekte çalışmalarına katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşların ilgisi ile karşılaştı. Çalışma sırasında birçok vatandaş, Başkan Beyoğlu ile görüşerek belediye hizmetleriyle ilgili taleplerini iletti. Başkan Beyoğlu da belediye yetkililerine talimat vererek vatandaşların taleplerinin en kısa zamanda karşılanmasını ve sorunlarının çözülmesini istedi.
VATANDAŞLAR ÇAY İKRAM ETTİ
Sahada işçi gibi çalışan Başkan Beyoğlu’nu görünce önce şaşkınlık yaşayan vatandaşlar, daha sonra sıcak ilgi göstererek çay davetinde bulundu. Çay davetine katılan Beyoğlu, Bağlar’a yapılacak hizmetler konusunda vatandaşlarla görüş alış-verişinde bulundu.
LEFKOŞA CADDESİNDE YAŞAM PARKI SORUNU
Vatandaşların en önemli taleplerinden biri Lefkoşa caddesi yakınlarında yaşam parkı olmaması oldu. Başkan Beyoğlu, çevre koşullarının buna engel olduğunu ancak yine de çözüm üretmek için çaba harcayacaklarının sözünü verdi. Başkan Beyoğlu, çalışma sırasında kendisiyle görüşen engelli bir vatandaşın elektrikli araç talebi için de belediye birimlerine talimat verdi.