Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Bosna-Hersek’te heyetler arası görüşme gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Bosna-Hersek’in başkenti Saraybosna’da Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Mladen Ivaniç tarafından resmi törenle karşılandı. Erdoğan’ın törenin ardından Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı İvaniç, üyeler Bakir İzzetbegoviç ve Dragon Çoviç ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından heyetler arası görüşmeye geçildi. Erdoğan’a Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık bakanı Mehdi Eker’in de eşlik ettiği görüşmede iki ülke arasındaki ilişkiler ele alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Bosna-Hersek ziyareti sırasında eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker eşlik ediyor. Erdoğan, temasları kapsamında Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkan ve üyeleriyle görüşme gerçekleştirecek, Bosna-Hersek Temsilciler ve Halklar Meclisi Başkanlık Divanı üyelerini, Bakanlar Kurulu Başkanı ve yardımcılarını kabul edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen İsa Bey İshakoviç Hamamı ile TİKA tarafından restore edilen Hünkar Camii’nin açılışını yapacak.