Ordu’nun Fatsa ilçesindeki Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi tüm Karadeniz Bölgesi’ne hizmet ediyor.
Bölgenin ilçe bazında tek olma özelliği ile dikkat çeken ve bünyesinde barındırdığı sauna, hamam, fitness salonu, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ile illerle yarışan Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi’ne her geçen gün ilgi artıyor.
Vatandaşların spor kompleksine olan ilgisinin rakamsal karşılıkları hakkında bilgiler veren Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi Müdürü Fazıl Şahin, üç yıllık süre zarfında aile bazında aylık üyelik sayısının 1355, altı aylık 11, yıllık ise 17 kişi olduğunu söyledi.
Bireysel abonelik başvurusu yapanların ise yıllık bazda 1539, 6 aylık 11, yıllık ise 17 kişi olduğunu kaydeden Fazıl Şahin, günübirlik sauna, hamam, fitness ve havuz hizmeti alan kişi sayısının 59 bin 977 olduğunu belirterek, halk günlerinde spor kompleksini tercih edenlerin ise 41 bin 50 kişi olduğunu ifade etti.
Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi’nin 10 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçtiğini hatırlatan Müdür Şahin, sabah saat 07.30’da başlayan mesainin gece 00.00’a kadar devam ettiğini hatırlattı.
Şahin, pazar günleri uyguladıkları açık menü kahvaltının da vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördüğünü, ayrıca öğrencilere yüzde 50 indirim sağlandığını sözlerine ekledi.