-BURSA-MİLLİYET Gazetesi eğitim yazarı, Genç Bakış programının yapımcı ve sunucusu Abbas Güçlü, Bursa’daki özel bir okulun öğrencileriyle bir araya geldi. Eğitim sistemi ile ilgili  düşüncelerini aktaran Güçlü, öğrencilerin sorularını yanıtladı.
Abbas Güçlü, Bursa’da bir okulda düzenlenen etkinlikte öğrenciler ile buluştu. Öğrencilerin sorularını yanıylayan Güçlü, Türkiye’deki en büyük yanlışlıkların başında öğrencilerin, ilgi ve yeteneklerine uygun üniversiteleri değil puan ve popülaritesine uygun okulları seçmelerinin geldiğini söyledi. Abbas Güçlü, öğrencilere ne istediklerini ve neyi hedeflediklerini iyi belirmelerini tavsiye etti.  
'HİÇBİR KONUDA SIRADAN BİR İNSAN OLMAYIN'
Öğrencilerin gelecekleri konusunda kararlı ve farklı düşüncelere saygılı, sosyal bireyler olmaları gerektiğini anlatan Güçlü, kendini iyi ifade edebilen bireylerin gelecekte daha başarılı olduğunun altını çizdi. Abbas Güçlü, hayata hazırlanırken zamanı iyi değerlendirmenin, dünyaya açılmanın günümüz koşullarında çok önemli olduğunu, başarının da bu yolla geleceğini ifade etti.
FOTOĞRAFLI