MİLLİ Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında, engelli öğretmen ve öğrencilerle iftar programında bir araya geldi.
Milli Eğitim Bakanlığı, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında, engelli öğretmenler ile özel yetenekli engelli öğrenciler için iftar programı düzenledi. Başkent Öğretmenevi’nde düzenlenen iftara Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bakanlık personeli ve çok sayıda öğrenci ile öğretmen katıldı. Salona alçılı ayağı ve bastonuyla gelen Bakan Selçuk, bütün özel yetenekli engelli çocukların Milli Eğitim Bakanlığı’nca yakından takip edildiğini belirterek, “Türkiye’nin geleceğinin özel çocuklarımız açısından daha güzel olması anlamında faaliyetlerimiz sürüyor. Engelliler Haftası’nda sizi unutmadığımızı, sevdiğimizi göstermek, çocuklarımız için neler yaptığımızı yüz yüze paylaşmak istedik” diye konuştu.
‘Ayağınıza sağlık’ ifadesinin önemini ayağı kırıldıktan sonra anladığını aktaran Selçuk, "Buraya bastonla gelirken de her bir anın, her bir saniyenin niye bu kadar önemli olduğunu, bu çocuklarımızın neler hissettiğine vakıf olmak bakımından oldukça değerli buluyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI