Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nca, Yönetimi Geliştirme, Verimlilik ve İhale Uygulama Eğitim Semineri düzenlendi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve birim sorumlularına yönelik olarak kişisel gelişim semineri düzenlendi. Atatürk Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen seminere Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Daire Başkanları ve birim sorumluları katıldı. Seminerin açılış konuşmasını İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz yaptı. Şaşmaz, “Büyükşehir Belediye’mizin yönetim yapısının geliştirilmesi ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi için yapılan hizmet içi eğitimler kapsamında ülkemizin en iyi uzmanlarını belediyemize davet ediyoruz. Bugün de Kişisel Gelişim ve Yönetim Sistemleri Uzmanı Dr. Necmettin Karakuş, konuğumuz oldu. Kendisinin bilgi ve deneyimlerinden faydalanacağız” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun da yaptığı konuşmada projeleriyle gündem yaratan Büyükşehir Belediyesi’nin her alanda örnek olan kurumlardan biri olduğunun altını çizdi. Eğitim seminerlerinin kişisel ve kurumsal gelişime yaptığı katkının önemine değinen Uzun, “Kurumsal alanda örnek gösterilen bir kamu kuruluşunun yeniliklere açık olması ve sürekli kendini yenilemesi gerekmektedir. Bu nedenle düzenlenen seminerin çok önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Kişisel Gelişim ve Yönetim Sistemleri Uzmanı Dr. Necmettin Karakuş, katılımcılara interaktif sunum gerçekleştirdi.