ANKARA, () - ANKARA'da, çocuk işçiliğine dikkat çekilmesi amacıyla Uğur Okulları Batıkent Kampüsü ve UNICEF iş birliğiyle 'UNICEF için Ses Ver!' konseri düzenlenecek. Yardım konserinde, 'A Capella Boğaziçi' grubu sahne alacak. Etkinliğin geliri ise UNICEF'e bağışlanacak.
UNICEF'in 'Türkiye'deki Tarımda Çocuk İşçiliği' projesine destek için düzenlediği 'UNICEF için Ses Ver!' yardım konseri, Uğur Okulları Batıkent Kampüsü'nde gerçekleştirilecek. Uğur Okulları Öğrenci Meclisi Tigers Club liderliğinde hayata geçirilen proje kapsamındaki yardım konseri, 20 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da düzenlenecek. Konserden elde edilecek gelir ise UNICEF'e bağışlanacak. Konser, Ankara halkının katılımına açık olup, biletler, Uğur Okulları Batıkent Kampüsü'nden temin edilebilecek.
Uğur Okulları'ndan 'UNICEF için Ses Ver!' adlı yardım konseriyle ilgili yapılan açıklamada, "Öğrencilerin akademik gelişimlerinin yanında sosyal ve bireysel gelişimlerini destekleyen Uğur Okulları, gerçekleştireceği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekliyor. ‘Çocuklar İşçi Değildir’ diyerek yola çıkılan proje ile tarlada çalışan yüz binlerce çocuğun sağlık, eğitim, oyun oynama gibi en temel haklarına kavuşmaları yönündeki çalışmalara destek vererek daha çok çocuğa yardım eli uzatmayı amaçlanıyor. Birçok ülkenin ortak sorunlarından biri olan çocuk işçiliğine dikkat çekmek, onların akranları ile hem akademik hem sosyal yönden eşitliğine katkıda bulunmak için yola çıkılan projede, A Capella Boğaziçi grubu ile müziğin birleştirici gücünü arkasına alarak yardım konseri gerçekleştirmeye hazırlanıyor" denildi. 

FOTOĞRAFLI