Educashow Okul Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı, Türk eğitim sistemine katkı sunmaya devam ediyor.
Bu yıl 02-05 Nisan 2015’te İDTM - İstanbul Fuar Merkezi Hall 11’de 8. büyük buluşmasını gerçekleştirecek olan Educashow, eğitime yönelik pek çok yeni ürün ve uygulamanın lansmanına ev sahipliği yapacağı gibi dört gün boyunca ücretsiz seminerler ve atölyeler gerçekleştirecek. "Öğrenmek için Oyna, Oynamak için Öğren" konulu 30’un üzerinde Atölye çalışması ve 16 seminerden oluşan sertifikalı programa, kontenjan dahilinde tüm ziyaretçiler ücretsiz olarak katılım gösterebilecek.
Çok yönlü, verimli bir eğitim ortamı ve uzay çağı teknolojisi ile donatılmış okullar yaratmayı kolaylaştıran çözümlere ulaşmak aslında hiç zor değil. Bu noktada Educashow’da herşeyi bulmak mümkün.
Eğitim sektörüne yönelik en yeni bilgisayarlar, tabletler, yazılımlar, üç boyutlu eğitim materyalleri, laboratuar sistemleri, robotik uygulamalar, okul ve sınıf dizaynları, okul mobilyaları ve zeka kullanım kapasitesini arttıran mataryeller fuarın öne çıkan ürünlerinden bazılarını oluşturuyor.
Türkiye’nin ve dünyanın en iyi firmalarının eğitime yönelik en yeni ürün, strateji ve modellerini sergileyecekleri Educashow’da, ziyaretçiler ilk elden ürünleri deneme fırsatı da yakalıyor.
Her yıl bir ana tema çerçevesinde ücretsiz eğitimler düzenleyen Educashow’da bu yıl ise "Oyun Temelli Öğrenme" konusu masaya yatırılacak.