Eğitim ilkokuldan üniversiteye kadar çocuğun geleceği için önemlidir. Her çocuğun mutlaka okula gidip gerekli eğitimi alması gerekmektedir. Gelecekte iyi bir nesil yetişmesi için okulların iyi bir eğitim vermesi ve yeni nesilin Atatürk gençliğine uygun bir şekilde yetişmesi gerekmektedir. İyi bir ilkokul ve lise iyi bir üniversiteyi beraberinde getirmektedir. Ancak günümüzde ülkemizde okunup diploması alınan çoğu üniversite tek başına işe yaramamaktadır.

            Bunun yanında iyi bir veya bir kaç dil bilmemiz gerekmektedir. Günümüz şartlarında yabancı dil bir işe girebilmek için ilk planda tutulan özelliklerdendir. Bu yüzden tüm öğrencilere Türkiye’de ilköğretimden itibaren yabancı dil eğitimi verilmektedir ancak çok faydalı bir eğitim olmadığı için belirli bir döneme geldiklerinde öğrencilerin en baştan bir dil eğitimi almaları şart olmaktadır. Artık günümüzde bunun için bol miktarda dil eğitimi veren kurslar açılmaktadır. Evet, bu kurslar öğrencilere yararlı olmaktadır ancak bir dili öğrenebilmek için o ülkede yaşamak şarttır.

                 Aslında o dili konuşarak pekiştirme yaparak öğrenmek en kolayıdır. Bu yüzden yabancı dil eğitimi alırken yurt dışına çıkmak aslında şarttır. Onun haricinde alınan eğitimler bilirli bir yıl geçtikten sonra pekiştirilmediği için gittikçe unutulmakta ve çok fazla bir işe yaramamaktadır. Dil eğitimi almak genelde yazları düşünülür. Amerika yaz okulları bence çok güzel eğitimi olan ve kaçırılmayacak bir fırsattır.

                 Ben af eğitim sayesinde geçen yaz Amerika dil okulları kurslarına katılma imkanı buldum ve okullarının bu kadar disiplinli bu kadar güzel eğitim veren bir yer olduğunu görmek beni çok sevindirdi ve dil öğrenme hevesimi daha da artırdı. Amerika yaz okulları denilince akla orda olandan farklı şeyler canlanıyor anca af eğitim sayesinde ben görmüş oldum ki okullardan fazlaca yararlanılabiliyor. Af eğitim tüm gençlerin bu fırsattan yararlanması için ellerinden geleni yapıyorlar.

              Danışmanlık talebini ücretsiz hale getirdiler öğrenciler daha fazla ulaşabilsin ve bu imkandan daha fazla faydalansınlar diye. Amerika dil okulları bence tüm öğrenciler için kaçırılmayacak bir fırsat. Benim giderken bazı tereddütlerim vardı anca af eğitim sayesinde gördüm ki müthiş bir eğitim ve bende sonuna kadar faydalanmaya çalıştım.

               Eğer bu fırsattan yararlanmak isterseniz Amerika yaz okulları için kesinlikle düşünün derim. Af eğitim öğrencilerin Amerika dil okulları sonrasında Türkiye'ye döndüklerinde iş bulma olanaklarını bile düşünüyor. Şuan da yurt dışından eğitimden dönen öğrencilerin meslekleri için af eğitim olarak şirketlerle anlaşma yapma projesi hızla sürüyor.