“Dünya okulu” vizyonuyla kaliteli eğitimi Türkiye’nin her köşesine ulaştırmaya devam eden Bahçeşehir Koleji en büyük ve en donanımlı kampüslerinden birini Ordu-Giresun’da açıyor. Bahçeşehir Koleji Ordu Giresun Enver Yücel Kampüsü açılış töreni 23 Mayıs Cumartesi günü, BUEK Başkanı Enver Yücel’in katılımıyla gerçekleşiyor.
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının 45 yıllık geçmişinden aldığı güçle çağdaş eğitimi Türkiye’nin her köşesine ulaştırmaya devam eden Bahçeşehir Koleji en büyük ve en donanımlı kampüslerinden birisini Ordu-Giresun’da hizmete açıyor. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının kurucusu ve başkanı Enver Yücel’in kendi doğduğu topraklara yaptığı büyük bir yatırım olan Ordu-Giresun Enver Yücel Kampüsü, Karadenizli öğrencileri Bahçeşehir Kolejinin Türkiye’de öncülüğünü yaptığı kaliteli eğitim ile geleceğe hazırlayacak.
DÜNYANIN KAPILARINI AÇAN EĞİTİM
Kişiye Özgü Öğretim Modeli, Dijital Eğitim, Yabancı Dil Eğitimi, Bilişimsel Düşünme Becerilerine yönelik uygulamaları, sosyal etkinlikleri ile geleceğin eğitimini bugün uygulayan Bahçeşehir Koleji, öğrencilerini 21. yüzyıl becerileri ile donatarak yetiştiriyor. Bahçeşehir Koleji Ordu-Giresun Enver Yücel Kampüsü fen laboratuvarları, STEM alanları, açık ve kapalı spor alanları, yelken kulübü, sanat atölyeleri, son teknolojiyle donatılmış sınıfları ve eğitim alanlarıyla öğrencilerine dünya standartlarında eğitimin kapılarını açıyor ve onları birer dünya vatandaşı olarak yetiştirmeyi hedefliyor.
HEM AKADEMİK HEM SOSYAL BAŞARI
Bahçeşehir Koleji her yıl ulusal sınavlarda aldığı başarılı sonuçlarla Türkiye’nin zirvesinde yer alıyor. TEOG Hazırlık Sistemiyle öğrenciler hafta sonu dahil özel bir programla sınava hazırlanarak potansiyellerini en iyi şekilde kullanıyorlar. Bilim ve teknoloji projeleriyle de ön plana çıkan Bahçeşehir Kolejinde 5 yaşından itibaren kodlama öğretiliyor, robotik dersleri yapılıyor, öğrencilerin bilişimsel düşünme becerileri geliştirmelerine odaklanılıyor. Akademik çalışmaların yanında sanat ve sporla iç içe yaşayan öğrenciler farklı alanlarda sahip oldukları yetenekleri geliştirme imkanı bularak çok yönlü gelişiyor.
AÇILIŞ 23 MAYIS’TA
Karadeniz kıyısındaki benzersiz coğrafi konumuyla olduğu kadar, mimarisi ve teknoloji altyapısı ile de Türkiye’nin en iyi eğitim ortamlarından birisi olarak ön plana çıkan Bahçeşehir Koleji Ordu-Giresun Enver Yücel Kampüsü, 23 Mayıs 2015 tarihinde, BUEK Başkanı Enver Yücel’in’in yanısıra milli eğitim müdürleri ve bakanların da onurlandıracağı geniş katılımlı bir törenle açılıyor.