Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi’nin ikinci kampüsü 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında İzmir’de eğitime başlıyor.
Fen ve teknoloji alanında ülkemizi dünyanın zirvesine taşıyacak ve Türkiye’yi teknoloji üreten bir topluma dönüştürecek bireyler yetiştirmek hedefi ile 2006 yılında kurulan Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi, Türkiye’nin ve dünyanın saygın eğitim kurumları arasında yer alıyor. Akademik ve teknolojik altyapısı güçlü, araştırmacı, yenilikçi, üretken bireyler olarak yetişen Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencileri ulusal ve uluslararası planda üstün başarılara imza atmanın ve Türkiye’deki seçkin üniversitelere yerleşmenin yanısıra yurt dışındaki dünyaca ünlü üniversitelere de burslu kabul ediliyorlar.
Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi İzmir, aynı idealler ve hedefler doğrultusunda, dünyadaki hızlı değişime öncülük edebilecek becerilere sahip gençler yetiştirmek üzere 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında yeni açılacak Güzelbahçe kampüsünde eğitim vermeye başlayacak.