23 Nisan Çocuk bayramı etkinlikleri çerçevesinde Çaykur Yeşilçay Kreş ve Gündüz Bakım Evi minikleri hazırladıkları gösteriyi konuklara ve velilerine sundular.

Kısa bir süre önce açılmasına karşın miniklere sunduğu imkanlar ve fiziki yapısı ile adından söz ettiren Çaykur Yeşilçay Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin minik öğrencileri 23 Nisan Çocuk Bayramı için hazırladıkları gösterilerini kreşin bahçesinde kendilerini izleyen Çaykur Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş, Dr. Turgay Turna, Yusuf Ziya Alim, Çaykur Daire Başkanları, Rize Enerji Bir Sen Rize Şube Başkanı Zeki Karaoğlu,  Öz Gıda İş Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanı Sultan Karadağ ve velilerinin hazır bulunduğu törende sergilediler.

Törenden önce kısa bir konuşma yapan Çaykur İdari ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Erdinç Hatinoğlu: “Milletimizin en değerli varlığı, barışın ve sevginin temsilcisi, aydınlık yarınlarımızın güvencesi olan çocuklarımızın dünyada tek olan çocuk bayramında neşelerini paylaşmak için burada toplandık. Törenimize katılan herkese çocuklarımız adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Daha sonra minikler hazırladıkları gösteriyi sundular.